Keresés ebben a blogban

2023. szeptember 20., szerda




A képeim rendezgetése közben 2017-es vásznakat helyeztem el a falon, az oldalsáv linkjében megtalálható, illetve a bejegyzés alján video is készült pár gondolattal kiegészítve.

A blogban most három képet mutatok be, mindhárom 120- 150 cm-es kép 2016- 17-ből, olaj- vászon technikával festve. A bennük lévő layerek- rétegek és egyéb részek színükkel és formáikkal kapcsolódnak a következő vásznak layereihez. Bizonyos elemek ritmikusan ismétlődnek a festményeken belül, illetve a későbbiekben készített munkámban valamilyen módon szerepelnek. Vagy formájukban, vagy színükben folytatva az absztrakt szerkesztést és térbeliséget.




120- 150 cm, olaj- vászon, 2017.
                                                  





falra helyezve a vásznak:






120- 150 cm, olaj- vászon, 2017.









Pár korábbi képet kihelyeztem a szabadba természetes fényben, ezek layereiben vannak hasonló szerkezetek, színek, és a vizuális harmónia kedvéért szimmetrikus elrendezésben vágtam össze a reprókat.





                                                      







A már említett 120- 150- es kép. Azért került a végére, mert valamiért nagyobb kivágásban szerepelt a mappámban, pedig méreteiben és technikájában a többivel azonos. Ezekből még készült pár darab a sorozatban, melyek magántulajdonban vannak.







120- 150 cm, olaj- vászon, 2017.





                                                      


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azért ismétlem egy- két kedvenc kép kirakását a blogomban a bejegyzésbe, mert a korábbiakkal is össze szoktam őket vetni szerkezetükben vagy...