Keresés ebben a blogban

2023. szeptember 24., vasárnap

A falon olyan papírkollázs van zenei magazinokból, amit több hónapig készítettem elôre, a galériában is egy hétig. Majd ezt kevertem az olaj- vászon festményekkel, melyek a papír illúzióját keltik.  

Another type of my installations is the paper collage on wall that I have mixed with the oil on canvas paintings of paper illusions. Details of a previous exhibition Another type of my installations is the paper collage on wall that I have mixed with the oil on canvas paintings of paper illusions.

Check the pieces  and details of a previous exhibition:







A festményekben továbbra is érvényes a layerek kapcsolódása, ezek a kiállïtásokon folytatódnak az évek alatt. Szinek és festmények és kolorisztika a festészeti sorozatokban. Mivel a képeimben található rétegek színei kapcsolódnak, így a tartalmi elemek, a formák is. Ez úgy néz ki egy képen belül, hogy a realista részek és képi motívumrendszerek - melyek megjelenésükben hasonlítanak egy a papír eltépése által létrehozott felületre és annak világára-, egymásra helyezve, az adott festményt tekintve: absztrakcióban mutatkozik meg. Tehát távolról egy szín- és formadinamika észlelhető, amely a képhez közelebb haladva kisebb és nagyobb valósághűen megalkotott részleteket tartalmaz. De nem nyomokban, hanem nagyjából ezek határozzák meg az adott festmény témáját is, akár egészen a szürrealizmusig bezárólag. Aztán a többi képbe az előző egy layerét beemelem, és azt tovább is gondolom, illetve használom annak színeit, melyek maguktól már létrehozzák a következő festményt. Így az évek alatt keletkezett munkáim kapcsolódnak. 

Since the colors of the layers in my canvases are connected, so are the elements and shapes of the content too. This looks like within an oil painting, when the realistic parts and pictorial motif systems ( which in their appearance resemble a surface created by tearing paper and its style) are placed on each other looking at the painting: it appears in abstraction. A bit far from a painting, dynamic of color and shape can be realized which contains smaller and larger realistically details as you move closer to the painting. This details roughly determine the theme of the actual painting. Then I add a layer of the previous one to the next pictures, and I use its colors, which create the next painting by themselves. I had my artworks created while i went with the flow in my studio. 


https://csiszerzsuzsifestpaintzsuzsicsiszer.blogspot.com/ 

Instagram: https://www.instagram.com/zsuzsi_csiszer

YouTube: https://www.youtube.com/@artonlinet

Twitter: https://twitter.com/zsuzsi_csiszer 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063972933327&sk=about_details 

Legújabb kiállítások Kiállítások- festmények és installációk Paintings- Installations- Exhibitions 

https://hu.pinterest.com/SZLPAME/zsuzsi-csiszer-installations/ https://hu.pinterest.com/SZLPAME/zsuzsi-csiszer-paintings/ #zsuzsicsiszer#csiszerzsuzsi#art#contemporaryart #contemporaryabstract#figurativeabstract

Azért ismétlem egy- két kedvenc kép kirakását a blogomban a bejegyzésbe, mert a korábbiakkal is össze szoktam őket vetni szerkezetükben vagy...